Brunette van Eijseldijk

Graficus

About me

Geboren en getogen in Amsterdam en ben graficus en kunstenaar; ik maak gewoon graag beeld. Van het ontwerpen van drukwerk, maken van illustraties of styling. Ik vertaal concept in een functioneel ontwerp met een heldere, frisse beeldtaal.

Freelance

Ontwerpen, meedenken, adviseren, uitvoeren en samenwerken. Op mijn eigen studio of spring bij op locatie en werk met korte communicatielijnen als freelancer. Ben accuraat, sociaal en stress-bestendig. Het is heerlijk om samen iets moois te maken.

Kunst

Vrij werk maak ik, het zegt het al zelf, zonder opdracht, maar gedreven door mijn eigen verbeelding.  Via de pagina op deze site of Made by Bru op insta  en FaceBook kan je mij volgen wat ik allemaal creëer en exposeer.

Workshops

Ook ben ik bezig met Beeld Bakker Bru; een onderneming waar ik creatieve workshops & cursussen geef voor particulieren en bedrijven of neem een kijkje op FaceBook bij Beeld Bakker Bru.

Ervaring

All-round grafisch ontwerper & art director met ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van grote & kleine projecten. Flyers, kranten, boeken, banners, posters, magazines of een complete restyle. Kan goed de uitstraling bewaken en doorzetten. De grafische pakketten voor de Mac zoals InDesign, Photoshop en Illustrator ken ik op mijn duimpje.

Photoshop 88%
Indesign 99%
Illustrator 80%
Mailchimp 77%

Contact Me